Babaszafari

Mi vár ránk a szülészeten? - 1. rész

2021. június 29. - Babaszafari Móni

Amikor az első babádat várod, rengeteg kérdés merül fel benned mind a szüléssel, a szoptatással, a gyermek ellátásával kapcsolatosan.

Tovább

Milyen az, amikor tényleg pihenünk a gyerekekkel?

Mi, szülők, pontosan tudjuk, hogy babával vagy pici gyermekkel a nyaralás nem éppen a "felüdülés" 100%-os formája. Szuper dolog elmenni nyaralni vagy hosszú hétvégézni a gyerekekkel, de bizony, sokszor fáradtabbak vagyunk, mint egy átlagos héten.

Tovább

Játsszunk egyet az édesapák tiszteletére!

Az az igazság, hogy egyre több ünnepet és világnapot veszünk át más országokból. Van, amivel nem feltétlenül értek egyet, azonban létezik egy olyan nap, amit az amerikaik hoztak be a köztudatba, és évek óta már Magyarországon is népszerűvé vált, ez pedig az Apák napja.

Tovább

Guruljunk a nyárba felhőtlenül!

Idén, érthető okokból, sokan választják a belföldi nyaralást vagy a szomszédos ország tengerparti üdülőhelyeit, melyek autóval is kényelmesen megközelíthetőek a gyerekekkel. 

Tovább

Geocaching, avagy kirándulás és kincskeresés a családdal

Közeledik a környezetvédelem világnapja! Tudom, hogy már a csapból is az folyik, hogy szépen, lassan tönkretesszük a lakóhelyünket, és itt az ideje látványosan tenni valamit érte. Sokan úgy gondolják, hogy ugyan mi, „kis” emberek mit is tehetnénk, hiszen ez nem a mi feladatunk. Ez nem igaz, a…

Tovább
süti beállítások módosítása