Babaszafari

Játsszunk egyet az édesapák tiszteletére!

2021. június 15. - Babaszafari Móni

fokep_idezettel.jpg

Az az igazság, hogy egyre több ünnepet és világnapot veszünk át más országokból. Van, amivel nem feltétlenül értek egyet, azonban létezik egy olyan nap, amit az amerikaik hoztak be a köztudatba, és évek óta már Magyarországon is népszerűvé vált, ez pedig az Apák napja.

Valójában az apák napját egy tizennégy gyermekes veterán katona lánya találta ki, hogy tiszteletét fejezze ki édesapja iránt. Az első apák napját hivatalosan 1910. június 19-én ünnepelték az USA-ban. A világ számos országában megünnepelik az édesapákat, de különböző napokon. Magyarországon, akárcsak az Amerikai Egyesült Államokban, június 3. vasárnapján tartjuk ezt a nemes napot. 

A mi kis családunkban különösebb felhajtás nincs a fent említett nap alkalmával, azonban a lányommal mindig készítünk az apukájának valami személyes meglepit. Az idei ajándék még titok (csak azért, nehogy idő előtt a fülébe jusson), de tavaly például egy cuki fényképes baglyot kapott, amiről infót a Last Minute Apák napi ajándékötletek című bejegyzésemben találsz több másik ötlettel karöltve. ;) 

Azonban most is készültem neked valamivel, méghozzá egy KVÍZJÁTÉKKAL. Mindössze 10 kérdést kell helyesen megválaszolnod. A válaszokat megtalálod a kérdéseknél zárójelben feltüntetett blogcikkeimben. Ha elsőre nem sikerül, ne csüggedj, többször is próbálkozhatsz!

Indulhat a játék? ...akkor kattints a gombra!

kviz_gomb_kicsi.png

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!   

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr1816588096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása