Babaszafari

Albero Mio babakelengye kollekciók: elbűvölően természetes megjelenés

2021. november 16. - Babaszafari Móni

nature_love01.jpg

Én valahogy sosem voltam a híve annak, hogy a babaszoba harsány színű, gazdagon mintázott bútorokkal, kiegészítőkkel és babakelengyével legyen tele.

Személy szerint azt gondolom, hogy  ̶  a kevesebb néha több elvén  ̶  a pasztellszínek, a letisztult design és visszafogott minták sokkal pozitívabban hatnak a kicsikre. A túl sok szín és díszítő elem folyamatos vibrálása kihathat a baba pihenési fázisaira, és nemhogy segíti az elalvást, hanem inkább megnehezíti azt. Viszont a túl steril szoba sem az igazi, de akkor mégis mi a jó döntés? 

Nos itt jön képbe az egyik kedvenc márkám, az Albero Mio! 

Az Albero Mio márkáról

A lengyel gyártó termékei több, mint 12 éve gondoskodik a legkisebbekről. A mindennapokban használatos babaszoba kiegészítőivel szeretne hozzájárulni a kellemes és barátságos környezet kialakításához. 

eco_love01.jpgTermékeikre jellemzőek a szolid színek, a harmónia, mellyel meghitt, nyugodt környezetet teremthetünk a babának, úgy, hogy közben stílusosan és játékosan rendezzük be a szobát. Plusz, ami még sokkal fontosabb, hogy minden egyes terméknél odafigyelnek az anyaghasználatra és a funkcionalitásra is. Természetes, allergénmentes anyagokkal dolgoznak, melyek gyengédek a baba érzékeny bőréhez. 

Ebben a bejegyzésben az Eco & Love és Nature & Love kollekciókat szeretném neked bemutatni, mely véleményem szerint gyönyörű színekkel és ízléses mintákkal összeválogatott babakelengyéből áll, mellyel pompázatos babaszobát varázsolhatunk gyermekünknek.

A kínálatban találsz ágyneműt, [127]rácsvédőt, babafészket, pólyát, hálózsákot, kifogót, pelenkázólapot, babafotelt és játszószőnyeget is. 

Kattints az alábbi képre, és töltsd le a táblázatot, melyben összeszedtem neked, hogy az Eco & Love és Nature & Love kollekciók milyen termékeket tartalmaznak, és mit érdemes tudni róluk!

⇓⇓⇓⇓

nature_love03.jpg

**********************************************************

Kapcsolódó cikkek:

********************************************************** 

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr6716752562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása