Babaszafari

Melyik babakocsira melyik autóshordozót tudjuk rácsatlakoztatni?

2022. január 31. - Babaszafari Móni

stroller-combo-top.jpg

A gyártók egyrészről megkönnyítik, másrészről pedig igencsak megnehezítik nemcsak a vásárlók, de a szakkereskedések dolgát is azzal, hogy megteremtették az átjárhatóságot az egyes márkák között a babakocsik és autóshordozók terén. Egészen pontosan arra gondolok, hogy most már lehetőség van különböző márkájú babakocsit és autóshordozót együtt használni, ehhez "csupán csak" egy adaptert kell beszereznünk.

Oké, de nem egyszerű kiigazodni, hogy ha van egy bizonyos babakocsim, akkor arra milyen hordozót tudok rácsatlakoztatni, és ahhoz vajon milyen adapter szükséges. Ez még márkán belül is kemény dió, mert sajnos sokszor megesik, hogy az azonos márkájú, de más típusú babakocsikhoz is más adapter szükséges. Szóval szülő legyen a talpán, aki ezt le tudja követni.

Mi az az adapter, és miért van rá szükség?

Az adapter a babakocsi vázára rögzíthető eszköz, amely segítségével biztonságosan csatlakoztathatjuk a babakocsihoz az autóshordozót vagy a mózesrészt.

image02.jpg

A 3 az 1-ben multifunkciós babakocsik esetében a szett tartalmaz egy babakocsi vázat, sport- és mózesrészt, valamint egy autóshordozót. Ebben az esetben a babakocsira az ugyanolyan típusú hordozót tudjuk csatlakoztatni adapterrel (amit a szett szintén tartalmaz) vagy adapter nélkül.

Azonban a 2 az 1-ben újszülött babakocsik és néhány sport babakocsi esetében lehetőség van arra, hogy más típusú vagy márkájú autóshordozóval használjuk a szettet, ebben az esetben szükségünk lesz egy pár megfelelő adapterre, hogy ráhelyezhessük azt a babakocsi vázra.

A fentiek tudatában összeszedtem neked egy táblázatba a Babaszafari kínálatában megtalálható olyan babakocsikat, amelyekre adapterrel tudunk autóshordozót illetve mózeskosarat csatlakoztatni. Kattints a letöltés gombra.

letoltes_gomb02.png

************************************************************

Kérlek, segítsd a munkámat egy rövid kérdőív kitöltésével, melyet az alábbi gombra kattintva érsz el.

kitoltom_gomb.jpg

************************************************************

Kapcsolódó cikkek:

************************************************************

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is, és kövess be, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr1716827058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása