Babaszafari

15 termék, amire tuti nem lesz szüksége gyermekednek

2020. október 06. - Babaszafari Móni

owl-947735_1920.jpg

Egészen biztos vagyok benne, hogy minden gyakorló szülő szekrényében lapul vagy lapult olyan termék, ami azóta ott áll érintetlenül, amióta megvásárolta. Megvette a gyereknek, mert akkor jó ötletnek tűnt, aztán valahogy az évek során kiderült, hogy igazából haszontalan.

Bevallom, nekem is volt ilyen élményben részem. De ne hibáztassuk magunkat, hiszen egy kezdő anyuka honnan tudná, hogy mire lesz szüksége a szeme fényének. Minden gyereknek és szülőnek mások az igényei. Sajnos bőven elérhető a neten olyan termék, amiről bizton állíthatom, hogy felesleges pénzkidobás beszerezni. Ráadásul azonfelül, hogy haszontalan, még akár veszélyt is rejthet magában.

Most ezekből gyűjtöttem össze párat a teljesség igénye nélkül, melyeket az alábbi képgalériában megtalálsz. Ha ránézésre nem tudod mi az, egy kis szöveges magyarázatot is találsz mellette.

Kattints a képgalériára 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem! 

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr7716224326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása