Babaszafari

Variálható bababútorok a Lorellitől

2022. május 04. - Babaszafari Móni

trend_plus.jpg

A babaszoba megtervezése nem könnyű feladat a szülőknek. Több szempont alapján kell vagy lehet kiválasztani a megfelelő bútorokat és kiegészítőket. Vajon milyen kérdések merülnek fel bennünk a tervezéskor? 

A bútor színei tükrözzék a baba nemét, vagy inkább semleges legyen? 

Általában ez a legelső kérdés, amit a szülők a tervezéskor feltesznek maguknak és/vagy egymásnak. Ez a legnehezebb döntés, mert annyira cukin és hangulatosan be lehet rendezni egy babaszobát csajos vagy éppen fiús bútorokkal.

Azonban hosszútávon nem biztos, hogy az lesz a legpraktikusabb megoldás, ha rózsaszín vagy éppen kék bútordarabokat vásárolunk a gyerekszobába, hiszen lehet, hogyha nagyobb lesz a gyerkőc, nem fogja szeretni azt a színt, vagy esetleg érkezik egy ellenkező nemű kistesó, aki felülírja az elképzeléseket.

A legkézenfekvőbb megoldás, ha a bababútorok, falak semleges színűek, stílusúak, és a kiegészítőkkel próbáljuk meg elérni a számunkra és gyermekünk számára tetszetős színt, mintát és designt. 

dream_new.jpg

Milyen bútorra lesz szükség a babaszobában? 

A legfontosabb bútor a baba fekhelye, amely az esetek többségében egy rácsos kiságy szokott lenni. Azonban a baba néhány hónapos koráig egyéb alternatívák is szóba jöhetnek. Ilyen például a babaöböl vagy a bölcső.

Valamint szükség lesz még egy pelenkázóhelyre, ez lehet egy kiságyra rögzíthető merev pelenkázólap, amennyiben viszont van hely, érdemes beszerezni egy pelenkázó komódot, ami remek tárolóhely is. Amikor a gyermek már nagyobb, és nincs szükség a pelenkázókeretre, ez eltávolítható a komódról, így bármeddig használható gyerekszoba bútorként. 

A gyermek ruháinak tárolására polcokkal és akasztóval ellátott szekrényre is szükség lesz. Ezeknek a nagy szekrényeknek az előnye, hogy nagyon sok cuccot elnyelnek. 

Ezeken kívül számos praktikus kiegészítőbútorral feldobhatjuk a szobát, ezekről bővebben a Hogyan rendezzük be a babaszobát? című cikkemben írtam. 

first_dreams.jpg

Most azonban kifejezetten a Lorelli bútorcsaládot szeretném bemutatni nektek. 

5 ok, hogy miért ajánlom a Lorelli bútorcsaládot:

  • mert jó minőségű alapanyagokból készült
  • mert újszülöttkortól a gyermekkor végéig használható
  • mert elérhető áron van
  • mert sokféle színvariációban beszerezhető
  • mert az egyes elemek nagyon jól variálhatóak 

Lorelli Kiságyak/kombiágyak 

A baba fekhelyének kiválasztása fontos momentum a szülők életében, hiszen a gyermek első néhány hónapjának nagyrészét ebben fogja tölteni. Azonban a rácsos kiságynál nem merülnek ki a lehetőségek, hiszen a kiságy, komód, átalakítható ágy számos kombinációja megtalálható a piacon. Azt mondhatjuk, hogy a Lorelli igen erős abban, hogy gondol arra, hogy egy kiságyat nagyon jól ki lehet használni kisgyermek- vagy akár tinédzserkorban is.

Az alábbi letölthető táblázatban összeszedtem neked, hogy a különböző Lorelli kiságyak és átalakítható ágyak milyen tulajdonsággal bírnak. Kattints a LETÖLTÉS gombra!

letoltes_gomb02.png

Az ágy mellé milyen bútor kell még a babaszobába? 

A Lorelli bútorcsaládjában a többféle fekvőalkalmatosság mellé választhatunk fiókos komódot, pelenkázó komódot és ruhásszekrényt is. 

Lorelli Komód

A Lorelli komódok színeiben és stílusában is illeszkednek a bútorcsalád többi tagjához. A melamin bevonatú forgácslapból készült komódok 4 nagyméretű fiókkal rendelkeznek. Masszív és praktikus kialakításának köszönhetően a kisgyermekkor utáni időszakban is tökéletesen beilleszkedik majd a gyerekszobába. 

dresser.jpg

Lorelli Cupboard pelenkázó komód

A Lorelli pelenkázó komódok előnye, hogy a pelenkázókeretet négyféleképpen tudjuk felhelyezni a komódra, így az kiszolgálja a gyermeket a születésétől akár tinédzser koráig is.

4 tárolófiókkal és 2 ajtóval ellátott, polcos résszel rendelkezik, így nagyon sokféle módon kihasználható a tárolási kapacitása. A pelenkázókerethez 50x70 cm-es, puha pelenkázólapot ajánlunk. cupboard.jpg

Lorelli Exclusive szekrény

A Lorelli bútorcsalád kétajtós szekrényét szintén a hosszú használat jegyében tervezte a gyártó. Íves formamegoldások és strapabíró szerkezet jellemzi. A dupla ajtó egy akasztós és 3 polcos részt rejt, valamint hatalmas fiókjában rengeteg holmi elfér. 

wardrobe.jpgA kiságyak, kombiágyak komódok és szekrények variációjának tárháza szinte végtelen. Nézd meg bútorcsomagtermék változatainkat a babaszafari.hu webáruházunkban:

************************************************************

Kapcsolódó cikkek:

************************************************************

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is, és kövess be, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr1617823245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása