Babaszafari

A gyerekem összehord tücsköt, bogarat

2019. június 27. - Babaszafari Móni

A közelmúltban a mamánál töltöttük a hétvégét, és miközben a lányom a gyerekmedencéből folyamatosan mentette ki a cserebogarakat, eszembe jutott, hogy ha nem iszonyodna olyan sok anyuka a rovaroktól, talán több gyermek tisztelné, és nem bántaná őket.

Tovább

Nyaral a baba!

2. rész

Az előző részben megválaszoltuk, hogy szülés után mikor induljunk útnak a babával, illetve az autós utazás rejtelmeit boncolgattuk. A bejegyzés 1. részét ITT olvashatjátok. Ebben a részben a további járművekkel - úgymint repülővel és vonattal - való utazás lesz terítéken.

Tovább

Nyaral a baba!

1. rész

Azért mert új tag érkezett a családba, még nem feltétlenül kell feladni a jól megérdemelt vakációt. Bár pici babával több előkészületet, tervezést igényel a nyaralás, mégis azt gondolom, érdemes belevágni. Számtalan dolog van, amit ajánlatos körbejárni, mielőtt útnak indultok, hiszen a cél mégis…

Tovább

Babahordozás, de hogyan…?

Az már bizonyított tény, hogy a baba fejlődésére nagyon jó hatással van, ha születése után is a lehető legtöbbet élvezheti a szülőkkel való testkontaktust, így kialakítva az erős kötődést a szülő és gyermek között. Erre a legjobb megoldás a hordozás.

Tovább
süti beállítások módosítása