Babaszafari

Jané, a modern anyukák favorit babakocsija

2021. szeptember 14. - Babaszafari Móni

crosswalk_r_matrix_light_2.jpg

Igazán trendi, minden igényt kielégítő, modern multifunkciós babakocsira vágysz? Akkor nyugodt szívvel ajánlom neked a Jané (ejtsd: háné) termékeit.

Tovább

Jár a baba, jár...

young-family-with-cute-little-daughter-walking-forest-sunset.jpg

Minden újdonsült anyukát azzal riogatnak tapasztaltabb társai, hogy élvezze ki, amíg a baba nem tud járni, mert akkor lesz csak igazán kemény az élet!:) Nos, van benne igazság, mégis alig várjuk, hogy a kicsikénk végre elinduljon, és önállóan tudjon járni.

Tovább

Lessünk be a pelenkázótáskák legmélyebb bugyraiba!

mymia01.jpg

Amikor megszületik a babánk, és szeretnénk kimozdulni vele otthonról, jó pár dolgot magunkkal kell vigyünk, hogy megoldható legyen a baba megfelelő gondozása. Természetesen az eszközök mennyisége mindig függ attól, hogy milyen hosszú időre maradunk távol az otthontól, de már egy rövid séta vagy bevásárlás során is meg kell tömnünk a táskánkat babaholmikkal.

Tovább

Miért ajánlott a csecsemő ultrahangvizsgálat?

h_ftdysplasie.jpg

Amikor megszületik a babánk, még a kórházban elvégeznek számos szűrővizsgálatot az újszülötten, azonban van olyan vizsgálat, amit a kórházból való távozás után néhány héttel célszerű megejteni, ilyen az átfogó csecsemőultrahang-vizsgálat. A komplett ultrahang-szűrővizsgálat nem kötelező (kivéve a csípőszűrést), azonban ajánlatos elvégeztetni, mert olyan nem látható elváltozásokat lehet vele kiszűrni, aminek kezelését jobb minél előbb elkezdeni. 

Tovább

Minden, amit a mellszívókról tudnod kell!

1286m_image03.jpg

A babának a legideálisabb az anyatejes táplálás, ez azonban a kezdetekben sok édesanyánál akadályokba ütközhet. Előfordulhat, hogy a kórházban nincs lehetőség mellre tenni a babát, így a tejbelövellés nem tud beindulni. Ilyen esetben fontos minél hamarabb cselekedni, hogy a megfelelő mennyiségű anyatej a kicsi rendelkezésére álljon. Erre a legkézenfekvőbb megoldás, ha már a szülészetre magunkkal visszük a mellszívót.

Tovább

Nem fogadja el a gyerkőc az innivalót, lehet, hogy az itatópohár az oka?

skn_0848.jpg

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor a szopizást vagy a cumisüvegből ivást felváltja valamilyen alternatív megoldás, így a hozzátáplálással együtt a megfelelő folyadékpótlásról is gondoskodnunk kell.

Tovább
süti beállítások módosítása