Babaszafari

Alkossunk közösen otthon; ötletek tőletek!

2020. április 06. - Babaszafari Móni

creative-kids.jpg

“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.”

(Mandinka szólásmondás, Afrika)

Szuper kézműves ötletek érkeztek a Babaszafari facebook oldalára tőletek, így arra gondoltam összeszedem őket egy csokorba, és itt megosztom veletek.

Íme a fotóalbum:

Tipp:

dskie0203gr.jpgA Chipolino Kiddy EVO roller és futóbicikli egyben, amely éveken keresztül szuper játéka lesz gyermekednek. A kisebbek ülve, nagyobbak pedig már állva rollerként használhatják átalakítható szerkezete által. 3 éves kortól 20 kg-os súlyhatárig használható. Ülése és kormánya is 3 magasságban állítható. Első kerekei világítanak, hátsó kereke pedig fékezhető, így egyszerű a megállás is vele. Kormánya gumi borítású, csúszásmentes fogást biztosít. Zárható, katicás kosár a kormányon, így a gyerkőc a kedvenc játékait is magával viheti. Irányítása nem a kormány forgatásával, hanem testsúly áthelyezéssel történik, így a kanyarodni kívánt irányba döntjük a rollert. Ez a megoldás nagyon jól fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét!

Köszönjük a képeket és kitartást nektek, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is, és kövesd az oldalt, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr9915583054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása