Babaszafari

Jané, a modern kor újszülött babakocsija

2021. szeptember 14. - Babaszafari Móni

crosswalk_r_matrix_light_2.jpg

Igazán trendi, minden igényt kielégítő, modern multifunkciós babakocsira vágysz? Akkor nyugodt szívvel ajánlom neked a Jané (ejtsd: háné) termékeit.

Mitől más, mint a többi márka?

A spanyol cég 1932-ben indult útjára a napfényes Barcelonából, hogy meghódítsa a világot innovatív babatermékeivel. A Jané törekvése, hogy ne csak értékesítse termékeit, hanem részese legyen a gyermekek és a család életének, és a világ minden pontjára kényelemben és biztonságban elkísérje őket.

Ha te és a családod szeretitek a modern, praktikus dolgokat, amelyek megkönnyítik a mindennapjaitokat, akkor a Jané a ti márkátok! Felső kategóriás termékeire jellemző az innováció, tartósság, attraktivitás és a maximális kényelem, mindez elérhető áron. 

Jelen cikkemben az újszülött vagy másnéven multifunkciós babakocsikat szeretném bemutatni neked. A Jané 3 az 1-ben babakocsijaiban az a legjobb, hogy többféle variációban megvásárolhatod őket. A Jané babakocsik és kiegészítők egytől egyig prémium minőségű anyagokból készültek. A babakocsiváz karcmentes, eloxált alumínium anyaga gondoskodik arról, hogy szinte elnyűhetetlen legyen, kiszolgálva akár több generációt is. A prémium minőségű szövetek légáteresztő, vízlepergető képessége, valamint UV-sugárzás ellenállósága garantálja a biztonságos sétákat minden évszakban.

Kattints az alábbi LETÖLTÉS gombra, és nézd meg a Jané újszülött babakocsik tulajdonságait, melyet most egy összehasonlító táblázatban összeszedtem neked! letoltes_gomb02.pngA Jané újszülött babakocsik az alábbi feltétekkel használhatóak:

Micro-BB mózeskosár 

A Jané Micro-BB mózeskosár tökéletes kiegészítője a Jané babakocsiknak, melyek anyaghasználatban, stílusban és színben harmonizálnak egymással.

Kiemelném a minőségre, ergonómiára és a baba kényelmére fektetett hangsúlyt. Légáteresztő anyagokkal, bővíthető szellőzőnyílással ellátott kupolával szerelték fel. Valamint forradalmi újítás a matrac fulladásgátló kialakítása, melyen, ha a baba arca belesüpped a matracba, akkor is át tud lélegezni! Fontos kiemelni, hogy a praktikumot sem mérte szűk marokkal a gyártó, hiszen megoldotta, hogy a mózeskosár néhány mozdulattal lapracsukható legyen, így kevés helyet foglal az autó csomagterében vagy a lakásban. A mózes Profix-rendszerrel, egy mozdulattal le- és felhelyezhető a babakocsivázra. 

micro-bb.jpg

Koos i-Size R1 autóshordozó 

A Jané Koos i-Size R1 autóshordozó 40-83 cm testmagasság esetén használható, mely nagyjából újszülött és 1,5 éves kor közötti időszakot jelent. A hordozó i-Size szabvány szerint készült, mely már szigorúbb előírásoknak felel meg, ami magában foglalja a megerősített oldalvédelmet is. A fejtámlába épített memóriahab elnyeli az ütközés energiáját, így a baba feje még jobban védett. Az állítható fejtámlamagasság igen egyedülálló a hordozók körében. Ezzel biztosítja a gyártó, hogy akár 1,5 éves koráig utazhasson biztonságban menetiránynak háttal a gyermek. Az újszülött betét 60 cm testmagasságig garantálja a maximális kényelmet a legkisebbeknek. Itt is figyelt a gyártó a magas minőségű szövetek használatára, melyek légáteresztő és vízlepergető tulajdonsággal bírnak. A hordozó beköthető az autóba annak 3 pontos biztonsági övével és isofix rendszerrel is, ehhez bázistalp szükséges, mely külön megvásárolható. 

koos_isize.jpg

Matrix Light 2 mózessé alakítható autóshordozó 

A Jané Matrix Light 2 különlegessége, hogy beköthetjük az autóba mózeskosárként vagy akár autóshordozóként is. A Jané multifunkciós babakocsik vázára Profix-rendszerrel csatlakoztatható mózeskosárból néhány mozdulattal autóshordozót varázsolhatunk, így a nagyobb, nézelődni szerető babák is biztonságosan használhatják az autóban. Ami azt jelenti, hogy fekvőhelyzetben oldalt köthetjük be, félülő helyzetben pedig menetiránynak háttal. Ezt megtehetjük az autó 3 pontos biztonsági övével és bázistalppal, isofix-rendszerrel is. Természetesen itt is figyelt a gyártó az anyagok vízlepergető, légáteresztő és UV álló képességére. 

matrix_light_2.jpg

iMatrix mózessé alakítható autóshordozó bázistalppal

A Jané iMatrix mózessé alakítható autóshordozó bázistalppal már megfelel a legújabb iSize szabványnak, mely testhossz szerint kategorizálja az autósüléseket. Így az iMatrix 40-83 cm közötti testmagasság esetén használható. Az iPlatform bázistalppal tökéletes biztonságban utaztathatjuk babánkat, melynek helyes behelyezését az autóba jelzőfények segítik, így egyszerűen és biztonságosan fog illeszkedni minden autómodellhez. Ezután a hordozót egy kattanással, az ún. Profix-rendszerrel helyezhetjük a talpra. A háttámla dőlésszöge és a fejtámla magassága állítható, valamint a szűkítőbetét kivehető, így tökéletesen a baba méreteihez állíthatjuk az ülést. 

imatrix.jpgSmart mózeskosár 

A Jané Smart mózeskosár egyszerű, mégis praktikus kiegészítő azoknak, akik a már meglévő sport babakocsijukra keresnek megoldást a baba első félévében. Ugyanis a Smart egyedi megoldásának köszönhetően ráhelyezhető szinte bármilyen vízszintesig dönthető háttámlájú sport babakocsira. Az állítható pántok és csatok segítségével rögzíthetjük a babakocsi vázához és háttámlájához, így gondoskodva a biztonságos sétákról. Stabil, rugalmas váza és merevítés nélküli oldala erőssé és mégis könnyűvé teszi a mózest, mely kevesebb, mint 2 kg-ot nyom. Anyaga természetesen - akárcsak a többi babakocsi elem - vízlepergető, légáteresztő és ellenáll az UV-A és UV-B sugárzásnak. 

smart.jpg

Válaszd a Jané 3 az 1-ben újszülött babakocsi variációk egyikét: 

babakocsik_image.jpg

***********************************************************

Kapcsolódó cikkek:

***********************************************************

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem! 

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr3416682950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása