Babaszafari

Kíváncsi vagy a 2020-as év TOP 5 pihenőszékére és elektromos hintájára?

2021. január 26. - Babaszafari Móni

portofino_image.jpg

Nem minden baba és szülő szereti, ha egész nap hordozva van otthon is. Ha ez az alternatíva neked vagy a babádnak nem jön be, akkor javaslom a pihenőszék vagy elektromos hinta beszerzését. 

Alapvető különbség a kétféle termék között, hogy amíg a pihenőszéket a baba a saját testével, mozgásával tudja hintáztatni, addig az elektromos hinta ezt a feladatot önállóan ellátja, és folyamatosan, különböző sebességgel hintáztatja a picit.

Ha hasfájós a babánk, érdemes olyan pihenőszéket vagy hintát választani, aminek van rezgő funkciója, mert ez egy picit segít a babának ellazulni, és kellemes érzést nyújt a pocakjának is.

Egyes pihenőszékek kisszékként is funkcionálnak, ami annyit jelent, hogy háttámlája ülő pozícióba állítható, és lábait fixálni tudjuk. Ebben a helyzetben a szék egészen 18 kg-ig, kb. 3-4 éves korig is használható. Az elektromos hinták ezzel ellentétben csak a még ülni nem tudó babáknak való, maximum 9 kg terhelhetőséggel.

rezgo_fixalhato.jpg

Ami még hasznos ezekben a termékekben, hogy akár 12 különböző dallamot, és természethangot is le tudunk játszani vele, sőt egyes típusoknál lehetőség van MP3-as csatlakoztatásra vagy bluetooth kapcsolatra, így akár a saját telefonunkon keresztül is hallgathat a baba bármilyen zenét. A hinta és dallam funkciókat a legtöbb hintánál időzíteni is tudjuk.

A dönthető háttámlájú székek alkalmasak lehetnek a baba etetésére a hozzátáplálás kezdeti időszakában, ha a baba még nem tud ülni és nincs esetleg multifunkciós etetőszékünk.

hattamla_idozito_usb.jpg

Még fontos tulajdonság lehet számodra az összecsukhatóság, egyes pihenőszékeket néhány mozdulattal lapra lehet csukni, így utazások során is praktikusan hordozható, tárolható.

A játékhídról lelógó plüssök és csörgők levehetők és külön bébijátékként is használhatók a későbbiekben. Némelyik típus kupolával is rendelkezik, így a szabadban használva védelmet nyújt a babának a napsütés ellen. A kivehető, puha fejpárna pedig még kényelmesebb fekvőhelyet biztosít a picinek.

jatekhid_kupola_fejparna.jpg

Valamennyi pihenőszék és elektromos hinta rendelkezik egy nagyon fontos tartozékkal, ez pedig a 3 vagy 5 pontos biztonsági öv.

Nem elhanyagolható tényező, ha a huzat levehető és mosható, így könnyebb és egyszerűbb a tisztántartása is. 

huzat_bizzonsagi_ov.jpg

Természetesen a fent említett funkciók típusonként eltérnek, ezért, hogy megkönnyítsem a választást, összeszedtem neked, hogy a 2020-as évben, melyek voltak a legkedveltebb pihenőszékek és elektromos hinták.

_____________________________________________________________________

Készítettem neked a TOP 5 termékekből egy összehasonlító táblázatot a fent említett adatokkal, melyet a LETÖLTÉS gombra kattintva megtalálsz. 

letoltes_gomb02.png

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!  

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr516399200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása