Babaszafari

Nézd meg 2020 legkedveltebb újszülött babakocsijait!

2021. május 10. - Babaszafari Móni

husky_image.jpg

Újszülött babánknak a legkézenfekvőbb választás egy multifunkciós vagy más néven újszülött babakocsi, mely legtöbbször egy babakocsi vázból, és erre ráhelyezhető mózeskosárból, valamint sportrészből áll. Vannak azonban olyan 3 az 1-ben szettek, amelyeknél még egy autóshordozó is társul a babakocsihoz, így gyakorlatilag lefedi az utazást is a baba első évében.

Mire figyeljünk oda a vásárlásnál?

Babakocsivásárlás előtt érdemes feltenni magunknak az alábbi 5 kérdést, melyek megválaszolásával jelentősen le tudjuk szűkíteni a kínálatot.

  1. Napi szinten mennyi időt fog a gyermek benne tölteni?
  2. Milyen útviszonyokon szeretném használni?
  3. Fontos, hogy mekkora helyet foglal összecsukott állapotban?
  4. Milyen színvilágban gondolkodjak (fiú, lány, unisex)?
  5. Milyen biztonsági és kényelmi funkciók fontosak számomra?

Az újszülött babakocsik típusairól, tulajdonságairól már írtam részletesen A nagy dilemma, milyen újszülött babakocsit válasszunk? című cikkemben, így erre nem térnék ki újra. Ebben a bejegyzésben inkább szeretném neked megmutatni, hogy a 2020-as évben mely újszülött babakocsikat vásárolták legszívesebben a szülők. A listában megtalálod a Babaszafari TOP 10-es listáját, melyet egy összehasonlító táblázat formájában elérsz az alábbi LETÖLTÉS gombra kattintva.

letoltes_gomb02.png**********************************************************

Tipp:

Ha még nem tetted meg, töltsd ki a Babaszafari babakocsi kvízt! Tudd meg, mely babakocsi a legjobb választás számodra, és szerezd meg a 10%-os kupont! Két legyet egy csapásra, kattints a képre!

babaszafari-web-banner-992x550.jpg

********************************************************** 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!   

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr3116524024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása