Babaszafari

Mivel lepjük meg a nagymamát és a nagypapát karácsonykor?

2020. december 08. - Babaszafari Móni

29d67d10-2f2e-4d3b-8333-9de5e31c2514-shutterstock_726840499.jpg

Közeledik a karácsony!!

Minden évben törekszem arra, hogy a családtagjaimat valami egyedivel lepjem meg. Mindig töröm a fejem, hogy anyukám vajon minek örülne a legjobban karácsonykor, és évről évre arra jutok, hogy valami olyannak, ami az unokájára emlékezteti.

Szuper ajándék a nagymamának és a nagypapának az unoka fotóival készült falinaptár, vagy egy szép képkeret családi fotókkal.

Ha szeretnél valami saját készítésű, kreatív ajándékot, akkor nagyszerű ötlet a kiönthető szobrocskák, lenyomatok házi elkészítése. Ehhez vásárolhatunk kifejezetten erre a célra kifejlesztett kiöntőkészletet, mely akár már újszülött babáknál is biztonságosan használható, bőrbarát anyagból készült.

A MybbPrint 100%-ban magyar termék, mellyel megörökíthetjük gyermekünk láb- és kézlenyomatát, vagy akár 3D szobrocskát is készíthetünk, így szerezve örömet karácsonykor. 

A MybbPrint dombornyomat készítő készletek előnye, hogy - ellentétben más termékekkel - nem egy folyékony masszával kell levenni a baba lenyomatát hanem egy képlékeny de formatartó anyaggal. Ez jobban alkalmazkodik a baba mozgékonyságához, és ha elsőre nem sikerül, akármennyiszer újra próbálkozhatsz a mintavétellel.

mybbprint_lenyomat.jpg

A MybbPrint kéz- és lábszobor készítő szettel 3 dimenziós szobrocskákat készíthetünk gyermekünk lábáról vagy kezéről. Használata egyszerű és biztonságos, a gyorsan, gumiállagúvá kötő anyagot akár újszülött kortól használhatjuk, hiszen könnyedén kihúzhatjuk belőle a baba végtagját. Ezután nincs más dolgunk, csak a mellékelt kiöntőgipszet a megfelelő módon kikeverjük, és beleöntjük a formába. 24 óra múlva már kész is a szobrocska, melyet tetszés szerint festhetünk, díszíthetünk, vagy natúr is kikerülhet a polcra.

mybbprint_szobor.jpg

Jané kéz- és láblenyomat készítő készlet fa kerettel is gyönyörű ajándék a nagyszülőknek. A mintavevő anyaga kiváló minőségű és nagyon puha, 100%-ban biológiailag lebontható, nem okoz allergiás reakciókat, így nyugodt szívvel használhatod már újszülött kortól. A fa keretet egyedivé teheted matricákkal vagy fafestékkel is, de sima fehér színben is kiválóan ékesíti majd a szobát.

jane_lenyomat.jpg

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!  

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr5216316724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása