Babaszafari

Praktikum három keréken

2019. május 24. - Babaszafari Móni

img_7265.jpg

Amikor beköszönt a jó idő, szeretnénk, ha csemetéink minél több időt töltenének a szabadban. A gyereknapi programterv például nálunk az, hogy rántsuk össze a családot, nézzünk ki egy szuper, de pénztárcakímélő programot (na, ez a része lesz a keménydió), és ha ez mind meg van, imádkozzunk, hogy jó idő legyen.

Mi, amikor elindulunk a 3 éves lányommal egy kültéri rendezvényre, mindig viszünk magunkkal egy járgányt, mert a séta az valahogy még hosszútávon nem megy, a babakocsiból meg már kinőtt. A cipelés nálam pedig csak ideig-óráig opció.

Sok gyerek 1 éves kora után (van, aki korábban is) viszolyog beülni a babakocsiba. Ennek több oka is lehet, nem lát ki belőle rendesen, nem kényelmes, nem tud benne mocorogni, stb. Ezen szülőknek határozottan tudom ajánlani a tolókaros vagy más néven szülőkormányos triciklit, aki ezt kitalálta, az egy zseni volt! :) Ezeknek a hihetetlenül praktikus járgányoknak számos fajtája van az egyszerűbbtől az extrákkal felszereltekig.

Előnye, hogy átalakíthatósága miatt hosszú évekig használható, akár már 1,5 éves kortól. Ezekre a triciklikre általában 25-30 kg között van a súlyhatár, ami kb. 5-6 éves kornak felel meg. Ha már nagyobb a gyermek, saját maga is tudja hajtani, a kicsiket pedig tolhatjuk benne, mint egy babakocsiban. Nagy kerekeivel nehezebb terepen is lehet vele közlekedni. A legtöbb triciklihez tartozik tároló rekesz is, így a pakolás is megoldott. A kínálatban találhatunk olcsóbb verziókat, és extra felszereltséggel bíró járgányokat is, íme néhány hasznos funkció a teljesség igénye nélkül:

A Chipolino Max Relax tricikli ülése 360° fokban forgatható, így amíg kisebb a gyerkőc, akár felénk nézve is ülhet.chipolino_max_ride.jpg 

A Chipolino Tempo tricikli puha fejtámlája oldalt is tartja a gyerkőc fejét, így még aludni is kényelmes benne.

chipolino_tempo.jpg

A Chipolino Max Relax tricikli puha, párnázott, dönthető ülőrésze szunyókáláshoz is kiváló.

chipolino_max_ride_02.jpg

Állítható kupola hálóval és betekintő nyílással a praktikum és kényelem jegyében.

chipolino_kupola.jpg

2, 3 vagy 5 pontos biztonsági öv a kisebbeknek

chipolino_biztonsagi_ov.jpg

A szülőkormány, karfa, háttámla, biztonsági öv és kupola eltávolítása után menő, pedálozható triciklivé alakítható

chipolino_max_ride_atalakithatosag_1.jpg 

A Chipolino Polar triciklinek blokkolható a pedálja és kormánya, így a gyerkőc akár hajtja a pedált vagy kormányoz, akár nem, a kerék és kormány függetlenül mozog tőle

Tárolókosár, táska, pohártartó és tálca a még nagyobb kényelemért és praktikumért

chipolino_kosar_pohartarto_taska.jpg

A felfújható gumikerekek, sárvédő és csengő nagyon hasznos felszereltség lehet bizonyos helyzetekben

chipolino_kerek_sarhanyo_csengo.jpg

A Chipolino BMW tricikli ultra könnyű, és egészen kis méretűre összecsukható

chipolino_bmw.jpg

A Chipolino Tandem és Chipolino 2FUN ikertriciklikben a gyártó, a tesókra is gondolva, gyakorlatilag ötvözte az összes extrát!

Egy szó, mint száz, ezek a triciklik jó szolgálatot tesznek, amikor a csemeténk már nem szeretne babakocsiban ülni, és mivel szinte elnyűhetetlenek, évekig kiszolgálnak minket és gyermekünket, még a kistesót is, vagy talán még az unokánkat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr7514847456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása