Babaszafari

Dreamwizard, A kismamák varázspárnája

2021. január 12. - Babaszafari Móni

nuvita_dreamwizard.jpg

A Nuvita Dreamwizard terhességi és szoptatós párna nagyon sokoldalú termék, amely a terhességtől egészen a szoptatás időszak végéig elkíséri használóját.

Mikrogyöngy töltetének köszönhetően a párna minden testhelyzethez tökéletesen idomul, követi a test formáját, így a gerincnek és a végtagoknak nyugodt, kényelmes tartást biztosít. A mikrogyöngy könnyen formázható, hungarocell anyagból készül, mely antiallergén, így a babára nézve teljesen biztonságos. 

award_badge_dreamwizard_kicsi.pngHogyan használhatjuk a Nuvita Dreamwizard szoptatós párnát? 

A termék nagyszerűsége abban rejlik, hogy akár 12 féleképpen is hasznunkra lesz a terhesség és a szoptatás időszakában. Sőt hát- és nyakfájás enyhítésére, akár a szoptatás utáni időszakban is segítségünkre lehet. 

Tudtad?

Alvás közben úgy tudjuk a legoptimálisabban pihentetni a gerincet, ha hátonfekvésben a térdhajlat alá, oldalfekvésben pedig a térdek vagy a combok közé teszünk egy párnát, így nemcsak a gerincet, hanem az ülőideget is tehermentesítjük.

Nézzük miért is 12 az 1-ben párna a Nuvita Dreamwizard: 

12_in_1_dreamwizard.jpg

1. Oldalfekvésben háttámasz

A terhesség időszakában a kiegészítő párna segít nemcsak a pocak támasztásában, de a fájó derék pihentetésében is. 

2. Térdek között a gerinc mentesítésére 

A gerinc hatalmas terhelésnek van kitéve a várandóság alatt, mely csak akkor tud pihenni, ha megfelelő pozícióban alszunk, ehhez segít, ha oldalfekvésben a combjaink közé tesszük a párnát.  

3. Oldalfekvésben pocaktámasz 

A terhesség ideje alatt az oldalfekvés is kényelmetlen lehet, a Dreamwizard párna segít a pocak megtámasztásában, így a súly kevésbé nyomja a kismama szerveit.  

 

4. Nyaktámasz ülőhelyzetben

Ülőhelyzetben a nyak megtámasztására kitűnő segítség a Dreamwizard szoptatós párna, hogy a nyaki izmok folyamatos feszülésén enyhítsen.

5. Térdtámasz ülőhelyzetben

A térd felhúzásával és megtámasztásával a deréktáji gerinccsigolyákat tudjuk tehermentesíteni, amely mind a terhességi, mind a szoptatós időszakban komoly igénybevételnek van kitéve.

nuvita_15_03_24.jpg

6. Lábtámasz ülőhelyzetben

A vizesedés és lábfáradság, valamint a vérkeringés serkentésére a lábak megemelése nagy segítség a terhesség ideje alatt, erre is tökéletes megoldást nyújt a Nuvita szoptatós párnája.

7. Szoptatás ülőhelyzetben

A szoptatós párna segítségével nem kell tartanunk a babát az ülőhelyzetben való szoptatásnál, így a kart, vállat és nyakat is tehermentesítjük. 

8. Szoptatás fekvőhelyzetben

A kiegészítő párna segítségével a babát a megfelelő pozícióban tudjuk tartani a fekvőhelyzetben való szoptatáshoz.

9. Pelenkázó alátét

A kiegészítő párna önmagában is használható pelenkázó alátétként is.

10. Babafészek

A Dreamwizard két végét összekötve babafészekként is funkcionál, melyben a baba biztonságban pihenhet. A szűk hely az anyaméhre emlékezteti, ami nyugodt pihenést tesz lehetővé számára.

11. Háttámasz a babának

Amikor a baba már szeret nézelődni a szoptatós párnára helyezhető huzattal (ami külön megvásárolható) a baba fejét kissé megemelve, kb. 20°-os szögben tudjuk a párnára helyezni, ami stabilan megtámasztja a hátát. Így figyelemmel kísérheti mi történik körülötte.

7dreamwizard_pillowbaby_r_copy.jpg

12. Babafotel

6 hónapos kortól, amikor a baba már önállóan tud ülni, használhatjuk a Dreamwizard párnát babafotelként is, melyben kényelmesen el tud helyezkedi a pici.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, és kövess, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!  

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr8516374046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása