Babaszafari

Alkossunk közösen otthon; avagy elképzelés vs. valóság

2020. március 31. - Babaszafari Móni

child-with-draw-and-paint-supplies-kids-happy-to-go-back-to-school-preschool-kid-learning-and-studying-creative-children-at-kindergarten.jpg

Bezárt az ovi, a 4 évesem itthon, sebaj, majd alkotunk együtt jópofa dolgokat, hadd ügyesedjen az a gyerek, meg anyának is kell néha egy kis ilyenfajta kikapcsolódás!

A lányom születése előtt kifejezetten szerettem kreatívkodni, kézműveskedni, de mostanában valahogy se időm, se türelmem hozzá. Na de majd most – gondoltam – megmutatom neki, milyen szuper dolgokat lehet csinálni például a háztartási hulladékokból, csak nézek valamit az interneten, és már neki is állhatunk.

Na igen, csak azzal nem számoltam, hogy az én lányom, köszöni szépen, de nem kér a segítségemből. Ne mondjam meg neki, hogy csinálja, majd ő EGYEDÜL! Én meg úgy vagyok vele, legalább önálló, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Hát én nagyon jót nevettem a kreálmányunkon, gondoltam megosztom veletek is, hátha mosolyt csal az arcotokra ebben a nem túl vidám időszakban.

Csak azt akarom ezzel érzékeltetni, hogy a végeredmény nem számít, nagyon jó móka volt, és bár lássuk be, nem ez lesz a lányom élete nagy műve, és lehet, hogy nem teszem ki a polcra sem, de élveztük (főleg ő) az alkotás örömét.

Mivel nálunk most tombol az unikornis láz, ezért megmutatom az első otthon töltött hét két „díjnyertes alkotását” ebben a témában! :))) Az első dekorgumiból készült, a második pedig WC papír gurigából.

ELKÉPZELÉS vs. VALÓSÁG

elkepzeles_vs_valosag_unikornis2.jpg

elkepzeles_vs_valosag_unikornis_1.jpg

Tipp:

chipolino_gabby.jpgA Chipolino Gabby játék babakocsi segítségével a kislányok igazán édesanyának érezhetik magukat, és elsajátíthatják a törődés első tudnivalóit. Szuper kiegészítő a szerepjáték gyakorlásához. Masszív felépítése segíti túlélni a mindennapi strapát, hiszen a gyermek sokszor egész nap ebben szállítja plüsseit és a járdán, fűben is tologatja egy séta alkalmával. Élénk, bájos színei még inkább kedvelt játékká teszik!

Ergonomikus tolókarjának magassága állítható, akárcsak az igazi babakocsinak, így a gyermek saját méretéhez tudja igazítani. Kupolája több pozícióban állítható. A sportfeltét ülőrésze dönthető.  Alul tárolókosár segíti a további kiegészítők szállítását.  A babakocsi kompakt méretűre összecsukható, így hordozható is, és a tárolása is egyszerű. Tartozik hozzá egy puhafalú mózes és egy pelenkázó táska is. 100%-ban biztonságos anyagokból készült. Használata 3 éves kortól ajánlott!

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is, és kövesd az oldalt, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr6015573140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása