Babaszafari

Csak 7 kg, maradhat?

2020. február 10. - Babaszafari Móni

201a4479.jpg

Tudod mi az egyik legnagyszerűbb dolog a babavárás időszakában?

Az, hogy miközben apa dolgozik, te otthon ülve, feltett lábakkal böngészheted az interneten a babakelengyéket, és válogathatsz a szuperebbnél szuperebb babatermékek között.

De mi a helyzet a babakocsival?

Sokszor annyi kritériumnak kell megfelelnie egy jó babakocsinak, hogy nehéz kiválasztani, melyik lesz a legtökéletesebb számotokra.

Egy biztos, a babának nagyjából 6 hónapos koráig (amíg nem ül megtámasztás nélkül) a legjobb, ha vízszintesen utazik, utána jöhet a sport babakocsi.

Mi a legkézenfekvőbb megoldás?

Persze, hogy a multifunkciós babakocsi, amikor is a szett tartalmaz egy babakocsi vázat, amelyre egy kattintással felhelyezhetjük a mózes- és sportrészt és akár az autós hordozót is.

Ezzel még nem mondtam újat, ugye? 

No, és egy kisbabás anyukának mi nagyon fontos még, ha babakocsiról van szó? 

Naná, hogy a SÚLYA!

Te most azt gondolod, ugyan már, majd kicsattanok az erőtől, a gyerek előtt is emelgettem minden nap, meg sportoltam, mit nekem az a 15-20 kiló.

Azonban gondolj csak bele, egy héten átlagosan akár húsz-harmincszor is megemeled a babakocsit valamilyen oknál fogva, sokszor a gyerekkel együtt. Hidd el, igen is számít minden kilogramm.

201a4314.jpg

Az Espiro gyártó ezt a tényt felismerte, és a 2020-as évre megalkotta az Espiro Only újszülött babakocsit, melyet szuper könnyű, mindössze 7 kg-os vázzal dobott a piacra!

Mit tud az Espiro Only?

A válasz mindent is!

Íme, pár gondolatébresztő ínyenceknek. Ez azonban csak néhány ok a rengetegből, hogy miért válaszd az Espiro Only újszülött babakocsit. További információt a termékről ITT találsz!

funkciok02_jo.jpg

funkciok01.jpg

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg mással is, és kövess minket, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr5615463438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása