Babaszafari

Baby Design Husky: a márka húzó babakocsija

2020. január 17. - Babaszafari Móni

Amit a márkáról tudni kell

A lengyel Baby Design cég 2004 óta gyárt babakocsikat. Minőségi termékeivel - a 16 év alatt - kivívta magának a piacvezető pozíciót hazájában, és Magyarországon is lépten-nyomon belebotlok az utcán, ez csak jelent valamit, nem?!

A Baby Design termékek sikere az ergonomikus megoldásokon, modern terveken, a szép kialakításon, valamint a vidám színeken alapul. Oké, ez még lehet bármilyen márka is, de most jön a csavar.

sesja_bez_nazwy08132.jpg

A gyártó forradalmi lépést tett, amikor a tervezésbe bevonta az édesanyákat, olyan módon, hogy a megvásárolt termékről elmondhatták őszinte véleményüket, amiért persze némi jutalom is járt (minden véleménynyilvánítónak).

A vásárlói értékeléseket a gyártó folyamatosan figyelemmel kíséri, amelynek köszönhetően a tervezők csapata tökéletesre fejleszti termékeit, így kielégítve a vásárlók igényeit.

Végre egy cég, ahol a nők mondják meg a frankót!!!

Termékei tartós, ellenőrzött anyagokból készülnek, melyeket több intézményben is mindenféle próbatételnek vetik alá, ahol független szakértői csapatok tesztelik azokat, így szavatolják a maximális minőséget és biztonságot.

Most elképzelem lelki szemeim előtt, ahogy épp szétkenik az anyatejet és a csoki pudingot az ülésen várva a hatást.

Viccet félretéve, a Baby Design Husky egy igen jól sikerült terméke a gyártónak, amelyet a 2020-as évre, a vásárlói visszajelzések alapján tökélyre fejlesztettek.

Miért jó választás a Baby Design Husky?

Nézd meg videónkat az idei babakocsi modellről. További információt a termékről megtalálsz a www.babaszafari.hu weboldalon! 

2020-as év fejlesztései 

  • 1 kg-mal könnyebb váz: habár az anyukák a gyerek születése után kifejlesztik azt a képességüket, hogy képesek a testsúlyuk többszörösét is cipelni, ez az újítás azért szuper dolog!
  • egyszerűbb összecsukási mechanizmus: ez már tuti apának is menni fog ;)
  • ergonomikusabb fékrendszer: így most már gyerekjáték a használata papucsban, mezítláb vagy akár platform cipőben is
  • vízlepergető szövetek: ezt teszteltük a videóban, egy kicsit aggódtam, de tényleg működik!
  • 4 cm-rel kisebb átmérőjű elülső kerekek: a fordulékonyság kimaxolására
  • 22 kg-ig terhelhető: ha a matekom nem csal, ez plusz 7 kilót jelent a korábbi modellekhez képest
  • lengéscsillapító a vázba lett rejtve: így az kevésbé sérül és esztétikusabb is tőle a járgány
  • mózeskosár lábzsákja mágnessel rögzíthető a kupolához: így többé nem kell bajlódni a tépőzárral

Vásárlói vélemények

„Minden döntés előtt álló szülőnek ajánlom! Különösen akkor, ha a gyermek télen születik, mert a babakocsihoz sok téli kiegészítő tartozik, így nem kell külön megvásárolni azokat. Könnyű tolni, ami nagy kényelmet jelent.”

„Néztem sok babakocsit, de ez határozottan a legjobb. Kiválasztásakor elsősorban a kényelem volt a főszempont. Gyakran járok homokos és egyenetlen terepen, ahol ez a babakocsi valóban jól működik. A lengéscsillapítók és a fújható kerekek könnyedén működnek a járdán, és akár a kiálló fagyökereken keresztül is. A nagy, zárt táska szintén pozitívum.”

„A babakocsi egyszerűen nagyszerű. Mind a mózes, mind a sportrész megfeleltek az elvárásaimnak. A babakocsi gazdag felszereléssel rendelkezik. Manőverezhető, nem túl nehéz, funkcionális és kellemes a szemnek.”

„A kocsi fantasztikus. Szeretem az anyagát, és nagyon boldog vagyok, hogy megvettem a HUSKY verziót. A babakocsi nehéz, de ez nem befolyásolja a könnyű használatot. Különböző terepeken használjuk (erdő, rétek, járdák, üzletek). A beépített bevásárló kosár nagyszerű kiegészítő!”

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg mással is, és kövess minket, mert hamarosan újabb érdekes témával jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaszafari.blog.hu/api/trackback/id/tr7215414068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása